Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Στο «μικροσκόπιο» τα τηλέφωνα και τα κλειδιά των θαμώνων - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Στο «μικροσκόπιο» τα τηλέφωνα και τα κλειδιά των θαμώνων - Συνεχίζονται οι έρευνες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, αναφορικά με την πρωτοφανή ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των ανακριτών που έχει συσταθεί για διερεύνηση της υπόθεσης, αξιολογεί το περιεχόμενο από τις καταθέσεις των παρευρισκομένων, εστιάζοντας την προσοχή τους στις περιγραφές των δραστών, πως κινήθηκαν, και τυχόν λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Από τη σκηνή έχουν παραληφθεί τεκμήρια, μεταξύ άλλων τα τηλέφωνα των παρευρισκομένων και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους, τα οποία αρχικά είχαν κλαπεί, στη συνέχεια όμως, εγκαταλείφθηκαν από τους δράστες πλησίον του χώρου όπου διαπράχθηκε η ληστεία. Τα τεκμήρια έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί επιστημονική μαρτυρία που θα αποκαλύψει τους ληστές.

Η γκανγκστερική ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποστατικό που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, ζητώντας από τους τριάντα παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα. Στη συνεχεία τους έδεσαν τα χέρια και τους λήστεψαν, αποσπώντας ακριβά προσωπικά αντικείμενα. Οι τέσσερις τράπηκαν ακολούθως σε φυγή, εγκαταλείποντας την περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE