Χρύσα Κατσαρίνη: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το μένος»

Χρύσα Κατσαρίνη: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το μένος»

Η Χρύσα Κατσαρίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Αντωνία Δουδάλη το Σάββατο στον Alpha. Η γνωστή stand up comedian μίλησε, μεταξύ άλλων, για την διαχείριση της σκηνικής ανταπόκρισης αλλά και τα αρνητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Κατσαρίνη παραδέχθηκε πως «σήμερα, εάν δω το κοινό να μην γελάει με κάποιο αστείο μου, δεν πέφτω πλέον σε κατάθλιψη για ενάμιση μήνα. Παλαιότερα έπεφτα αλλά έμαθα να το διαχειρίζομαι. Είναι όμως και πιο δύσκολο πλέον να μην γελάει κανένας. Γιατί έρχεται πλέον το «κοινό μου» στις παραστάσεις».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE