ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Υποχωρεί η σκόνη με τις βροχές – Προβλέψεις για χιόνι στο Τρόοδος τις επόμενες μέρες

Καιρός: Υποχωρεί η σκόνη με τις βροχές – Προβλέψεις για χιόνι στο Τρόοδος τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η αραιή σκόνη που αιωρείται στην ατμόσφαιρα, αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά από απόψε.

Απόψε, αρχικά ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στο ανατολικό μισό, ωστόσο σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τόπους, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι προοδευτικά θα καταστούν καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, παρόλο που αρχικά στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, αλλά σταδιακά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το απόγευμα σε περιοχή του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά το βράδυ αναμένονται σταδιακά τοπικές βροχές, με ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Στην ατμόσφαιρα την Τρίτη θα αιωρείται αραιή σκόνη. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ ενδέχεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα αρχικά στα παράλια και αργότερα στα νοτιοανατολικά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανόν να πέσει χιόνι ή χιονόνερο, ενώ στην περιοχή θα πνέουν ισχυροί ως πολύ ισχυροί δυτικοί άνεμοι.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδεχομένως να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά μετά το μεσημέρι.

H θερμοκρασία θα σημειώσει την Τρίτη άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να επανέλθει κοντά στις μέσες τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top