Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση «κατά την παραμονή του στο Σικάγο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επαφές με μέλη του Κογκρέσου, καθώς και με εκπροσώπους Οργανώσεων και μέλη της κυπριακής παροικίας».
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα έχει την Κυριακή συνάντηση με την κυπριακή ομογένεια στο Σικάγο.
Όπως αναφέρεται, τη Δευτέρα «θα συναντηθεί με μέλη του Κογκρέσου και αργότερα την ίδια μέρα θα χαιρετίσει την Ετήσια Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής».
Προστίθεται ότι την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο κύριος ομιλητής στις εργασίες της δεξαμενής σκέψης του Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων του Σικάγο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις