Έσβησαν τα όνειρα στην άσφαλτο - Αυτός είναι ο «διάβολος» που πήρε τον 17χρονο Γιάννη (ΦΩΤΟ)

Έσβησαν τα όνειρα στην άσφαλτο - Αυτός είναι ο «διάβολος» που πήρε τον 17χρονο Γιάννη (ΦΩΤΟ)

Στα μαύρα ντύθηκε η Κοινότητα Ξυλοφάγου μετα απο το τραγικό θάνατο που βρήκε ο 17χρονος μαθητής Γιάννης Εγγλέζου.

Ο άτυχος Γιάννης δυστυχώς έσβησε στην άσφαλτο την Παρασκευή (18-9) τα μεσάνυχτα όταν οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του  στον παράλληλο  δρόμο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας –Αγίας Νάπας.

Περί τα 300 μέτρα απο την Βιομηχανική Περιοχή Ξυλοφάγου κάτω απο συνθήκες που διερευνώνται  σε δεξιά στροφή έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα  να προσκρούσει στο μεταλλικό προστατευτικό  κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου στα αριστερά. 

Η συνέπεια ηταν τραυματιστεί θανάσιμα καθώς δεν έφερε προστατευτικό κράνος. 


Η τραγική ειρωνεία ! 

Σε φωτογραφία που βρήκαμε στο προφίλ του, φαίνεται πως ο άτυχος μαθητής είχε πάρει την μεγάλη κυβισμού μηχανή του τέσσερις ήμερες πριν απο τον θάνατο του και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου, με τους φίλους του να του εύχονται «καλορίζικη»! 

Δείτε εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE