Λάρνακα: Βίαζε τις κόρες όταν αυτές ηταν κάτω των 13 ετών

Λάρνακα: Βίαζε τις κόρες όταν αυτές ηταν κάτω των 13 ετών

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας και το Εφετείο επέβαλαν στον πα-τέρα εικοσαετή ποινή φυλάκισης απορρίπτοντας την έφεση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφ. Φιλελεύθερος Σάββατο (19-9)  πατέρας κρίθηκε ένοχος  για τρεις άσεμνες επιθέσεις εναντίον την πρώτης κόρης του, για άλλες τρεις άσεμνες επιθέσεις εναντίον της δεύτερης του κόρης αλλά και για πέντε περιπτώσεις βιασμών και αιμομιξίας και για διαφθορά γυναικάς κάτω των 13 χρονών.


Μάλιστα η μια εκ των δυο θυγατέρων δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, όμως αυτό δεν έμελλε να παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην απόφαση του Κακουργιοδικείου καθώς υπήρχε εξ άκουης μαρτυριά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η καταγγελία έγινε μετα απο παρότρυνση του αδελφού της μια εκ των θυγατέρων ώστε να καταγγείλει τον πατέρα τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE