Σκάνδαλο στη Μονή Οσίου Αββακούμ: «Ο Σταυρός σταμάτησε να μυροβλίζει – 14 ώρες κράτησε η ανάκριση του Ησαΐα»

Σκάνδαλο στη Μονή Οσίου Αββακούμ: «Ο Σταυρός σταμάτησε να μυροβλίζει – 14 ώρες κράτησε η ανάκριση του Ησαΐα»

Σε παρέμβαση στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση προέβη ο θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού αναφορικά με την υπόθεση που καθήλωσε το Παγκύπριο από την Τετάρτη, με του δύο μοναχούς που φέρεται να εμπλέκονται με οικονομικά ζητήματα και θέματα ηθικής και σεξουαλικής φύσεως.

Όπως δήλωσε, ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας τον πληροφορείσαι πως μετά από 14 ώρες ανάκρισης, οι δύο μοναχοί είχαν υπογράψει παραδοχή τους σε οικονομικές ατασθαλίες και ανήθικες πράξεις.

Παράλληλα ανέφερε ότι «αδιάσειστα» και «ατράνταχτα» είναι τα στοιχεία που θα παρουσιάσει στην έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Επιπρόσθετα, ο κ. Κυριακού, σημείωσε ότι το πλέον τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι με την αποχώρηση των μοναχών από την Μονή, ο Σταυρός του Αγίου Πορφυρίου σταμάτησε να μυροβλίζει, καταδεικνύοντας το ενδεχόμενο εξαπάτησης των πιστών.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE