Ιερά Σύνοδος: Ολοκληρώθηκε η συνεδρία - «Άφαντοι» οι δύο μοναχοί

Ιερά Σύνοδος: Ολοκληρώθηκε η συνεδρία - «Άφαντοι» οι δύο μοναχοί

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00 η Ιερά Σύνοδος η οποία είχε συνέλθει από το πρωί για να εξετάσει το σκάνδαλο με τους δύο μοναχούς στην Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Η Ιερά Σύνοδος είχε αρχίσει την συνεδρία γύρω στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής ενώ γύρω στις 13:00 οι συνοδικοί διέκοψαν για το μεσημεριανό γεύμα. Γύρω μετά τις 15:00 η συνεδρία ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρευρέθηκαν οι δύο εμπλεκόμενοι μοναχοί, οι οποίοι κλητεύθηκαν μετά από ομόφωνη απόφαση, για αυτό και ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση.

Αναμένεται σύντομα σχετικό ανακοινωθέν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE