Οδηγοί προσοχή: Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγοί προσοχή: Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές στον αυτοκινητόδρομο

Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού-Λευκωσίας.

Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού-Λευκωσίας, γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής, αφού η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι περιορισμένη και το οδόστρωμα ολισθηρό.

Συγκεκριμένα, χαλαζόπτωση και έντονη βροχή σημειώνεται στις περιοχές Λυμπιών και Αλάμπρας, ενώ βροχόπτωση σημειώνεται στην περιοχή Κόρνου. Η κυκλοφορία επηρεάζεται και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των περιοχών.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι προτρέτροπονται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE