ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Μάρτιο ξεκινά η ανέγερση 20 φοιτητικών διαμερισμάτων στη Λευκωσία

Τον Μάρτιο ξεκινά η ανέγερση 20 φοιτητικών διαμερισμάτων στη Λευκωσία

Αρχίζει τον Μάρτιο η κατασκευή 20 φοιτητικών δωματίων / διαμερισμάτων στην οδό Αριστείδου, στη Λευκωσία, ένα έργο που αναμένεται να στοιχίσει €1,9 εκατ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Διευθυντής της εταιρείας C. Rushas Trading & Development Ltd Κώστας Ρουσιάς υπέγραψαν την Παρασκευή τα συμβόλαια για την έναρξη της κατασκευής των φοιτητικών δωματίων στην οδό Αριστείδου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου θα δημιουργηθούν 20 αυτόνομα φοιτητικά δωμάτια/ διαμερίσματα μεγέθους 28 τ.μ., από τα οποία το ένα πληροί τα πρότυπα σχεδιασμού για ΑμεΑ. Τα δωμάτια / διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές, φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, κλιματιστικά θέρμανσης και ψύξης και σταθερή επίπλωση (ερμάρια).

Επίσης, θα εγκατασταθεί φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για κάλυψη των κοινόχρηστων αναγκών, υπηρεσίες διαδικτύου και συστήματα ασφαλείας (κάμερες) και ελεγχόμενη πρόσβαση.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός Μαρτίου 2024 και να διαρκέσουν 14 μήνες.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.946,059€ & ΦΠΑ. Το έργο στηρίζεται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ, στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top