Μαρία Μπακοδήμου: «Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή»

Μαρία Μπακοδήμου: «Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή»

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το αυτοάνοσο που έβγαλε, αλλά και για τις κρίσεις πανικού.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε προσωπικά ζητήματα στο νέο της podcast και απόσπασμα από την εξομολόγησή της προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».

«Δεν κάνω χατίρια, το βρίσκω άδικο. Θα εξομολογηθώ δικά μου κομμάτια από μια διαδρομή δύσκολη, σε μια πολύ κακή περίοδο της ζωής μου, που είναι χρήσιμο να ξέρεις για τη δική μας σύνδεση εδώ μέσα. Κάποια χρόνια πίσω στη ζωή μου, έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Πολλές φορές ένιωσα ότι αν δεν ουρλιάξω θα τρελαθώ. Εκείνη την περίοδο, γνώρισα και τις κρίσεις πανικού» είπε χαρακτηριστικά στο podcast.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία, διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε μια άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη».

Τέλος, αναφέρθηκε στη στιγμή που διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο. «Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα», εξήγησε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE