Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε πως «η ώρα 19:40 λήφθηκε κλήση έκτακτης ανάγκης στο 112, στην Αστυνομία, ότι ο χρήστης συγκεκριμένου αριθμού τηλεφώνου, δυνατόν να ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα».
ΝΕΟΤΕΡΟ: Δυστύχημα στην Αγία Φύλα: Απότομη η στροφή που εκτυλίχθηκε το τροχαίο - Άγνωστα παραμένουν τα αίτια
Στη βάση συντεταγμένων που δόθηκαν, συνέχισε, κατευθύνθηκαν στην περιοχή ασθενοφόρο, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπου εντοπίστηκε ένα όχημα, σε γκρεμό, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός του ήταν νεκρός.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στην άσφαλτο: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο 20χρονος Δημήτρης
Μέλη της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο νέο από τα συντρίμμια του αναποδογυρισμένου οχήματος, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους, το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, το οποίο απέκοψε και κατέληξε στον γκρεμό, ύψους περίπου 50 μέτρων.
Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι ο οδηγός "δεν έφερε ζώνη ασφαλείας", ενώ εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίζονται ίχνη τροχοπέδησης.
«Οι συνθήκες της πτώσης του αυτοκινήτου διερευνώνται», συμπλήρωσε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού.
Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




