ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δυστύχημα στην Αγία Φύλα: Απότομη η στροφή που εκτυλίχθηκε το τροχαίο - Άγνωστα παραμένουν τα αίτια

Δυστύχημα στην Αγία Φύλα: Απότομη η στροφή που εκτυλίχθηκε το τροχαίο - Άγνωστα παραμένουν τα αίτια

Συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας οι εξετάσεις στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το νέο θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα τον 20χρονο Δημήτρη Μιχαήλ.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος Δημήτρης, φαίνεται να προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην οδό Μάρκου Βαρδιάδη στην Αγία Φύλα, ενώ στην συνέχεια κατέληξε σε γκρεμό ύψους περίπου 50 μέτρων.

Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους, το σημείο όπου εκτυλίχθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, είναι μια απότομη στροφή περίπου 90 μοιρών, παρ’ όλα αυτά δεν θεωρείται επικίνδυνη λόγω του ότι, η απόσταση είναι μικρή και αποτρέπει τους οδηγούς από το να αναπτύξουν ταχύτητα.

«Από το πρωί μέλη της Δύναμης διενεργούν εξετάσεις στο σημείο του τροχαίο, ενώ αυτή τη στιγμή γίνεται ανάσυρση του οχήματος από τον γκρεμό», ανέφερε.

Ερωτηθείς για τα συμπεράσματα που υπάρχουν μέχρι στιγμής για αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος, ο κ. Χαραλάμπους απάντησε πως, «δυστυχώς για την ώρα τουλάχιστον, τα αίτια του τροχαίου παραμένουν άγνωστα», προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία που να μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.

Παράλληλα, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται να δυσχεραίνει περαιτέρω την κατάσταση το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ευρήματα που να μπορούν να βοηθήσουν τις Αρχές ως προς τα αίτια του τροχαίου αφού, δεν υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν κατά πόσο ο 20χρονος έτρεχε, ή την περίπτωση να μην αντιλήφθηκε το προστατευτικό κιγκλίδωμα εγκαίρως, ή ακόμη και για το αν πάτησε απότομα φρένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η νεκροψία επί της σορού του άτυχου Δημήτρη θα διενεργηθεί αύριο το πρωί της Τρίτης, 12 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 20χρονος Δημήτρης Μιχαήλ, έχασε τη ζωή του, το βράδυ της Κυριακής, όταν το όχημα που οδηγούσε κατέληξε σε γκρεμό στην περιοχή Αγίας Φύλας. Μέλη της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο νέο από τα συντρίμμια του αναποδογυρισμένου οχήματος, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top