Σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ: Προσοχή στη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων λέει η Επίτροπος

Σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ: Προσοχή στη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων λέει η Επίτροπος

Προσοχή στη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων τρίτων προσώπων συστήνει με σημερινή της ανακοίνωση η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ.

Όπως αναφέρει η κ. Λοϊζίδου «επειδή τίθενται αρκετά ερωτήματα στο Γραφείο μου, επιθυμώ να υπενθυμίσω ότι, δεν πρέπει να δημοσιεύονται φωτογραφίες, βίντεο ή άλλα δεδομένα προσώπων, τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση και/ή εμπλοκή με το εν λόγω θέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Μ. ΑΒΒΑΚΟΥΜ - ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Ταμασού μιλούσε για κομπογιαννίτες, απατεώνες που χρησιμοποιούν τα Θεία για αυτοπροβολή και κέρδος

Επισημαίνει ότι τα πρόσωπα αυτά δεν εμπίπτουν στη δημόσια ζωή και δεν ανήκουν στη σφαίρα της επικαιρότητας.

Η κ. Λοϊζίδου προσθέτει ότι εάν ένας πολίτης ή ένας δημοσιογράφος επιθυμεί να αναρτήσει ή να δημοσιεύσει εικόνες που απεικονίζουν πιστούς, θα πρέπει να θολώσει τα πρόσωπά τους, ώστε να μην ταυτοποιούνται.

«Με την ευκαιρία αυτή, επιθυμώ να αναφέρω ότι παρακολουθώ τις εξελίξεις που αφορούν στο εν λόγω θέμα, απαντώ ερωτήματα και δίνω κατευθύνσεις εκεί και όπου χρειάζεται», καταλήγει η ανακοίνωση της Επιτρόπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE