Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Την υποστήριξή τους προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννη Αρμεύτη για τη Δημαρχία της Λεμεσού δηλώνουν δημοσίως άλλες 100 προσωπικότητες της πόλης, αναφέρει ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου Δημάρχου.

Πρόκειται, προστίθεται, για άτομα διαφορετικών ηλικιών από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και τομείς της οικονομίας, με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα και έντονο αποτύπωμα στο πεδίο δράσης τους και παρατίθεται λίστα με τα ονόματα τους. Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, άλλοι 200 πολίτες της Λεμεσού εξέφρασαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Αρμεύτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE