Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Στήριξη υποψηφιότητας Γ.Αρμεύτη για Δημαρχία Λ/σου από 100 προσωπικότητες

Την υποστήριξή τους προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννη Αρμεύτη για τη Δημαρχία της Λεμεσού δηλώνουν δημοσίως άλλες 100 προσωπικότητες της πόλης, αναφέρει ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου Δημάρχου.

Πρόκειται, προστίθεται, για άτομα διαφορετικών ηλικιών από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και τομείς της οικονομίας, με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα και έντονο αποτύπωμα στο πεδίο δράσης τους και παρατίθεται λίστα με τα ονόματα τους. Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, άλλοι 200 πολίτες της Λεμεσού εξέφρασαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Αρμεύτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE