Λες και έπαιζαν σε ταινία του King Kong: Εξαγριωμένος γορίλας στις ΗΠΑ επιτέθηκε στους φύλακες πάρκου - Βίντεο

Λες και έπαιζαν σε ταινία του King Kong: Εξαγριωμένος γορίλας στις ΗΠΑ επιτέθηκε στους φύλακες πάρκου - Βίντεο

Λες και έπαιζαν σε ταινία του King Kong ένιωσαν επισκέπτες ζωολογικού κήπου στο Τέξας που είδαν έναν γορίλα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται και να παίρνει στο κυνήγι τους φύλακες.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 34χρονος γορίλας βγήκε από μια σπηλιά και κινήθηκε απειλητικά σε έναν από τους φύλακες.

Η φύλακας τρομάζει, πετάει έναν καφάσι που κρατούσε και αρχίζει να τρέχει. Στη συνέχεια ειδοποιεί από τον ασύρματο τους υπόλοιπους φύλακες για βοήθεια.

Αμέσως μετά την πρώτη επίθεση, ο γορίλας έστρεψε την προσοχή του στον άλλο φύλακα.

 Και οι δύο οι φύλακες κατάφεραν να μπουν σε ασφαλές μέρος γλιτώνοντας από τον εξαγριωμένο γορίλα.

 Το βίντεο έγινε viral στο TikTok συγκεντρώνοντας πάνω από 42,5 εκατομμύρια προβολές.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE