Θλίψη για τον 20χρονο Δημήτρη: Το τελευταίο «αντίο» και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη για τον 20χρονο Δημήτρη: Το τελευταίο «αντίο» και η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο (12/3) συγγενείς και φίλοι άτυχος στον αδικοχαμένο Δημήτρη Μιχαήλ ο οποίος «έσβησε» σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής (10.03) στην Λεμεσό.

Στην τελευταία του κατοικία κατοικία θα οδηγηθεί ο Δημήτρης Μιχαήλ, όπου η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονοβόλικο, στα Κάτω Πολεμίδια στις 14:30.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια, ενώ παράκληση των οικείων του 20χρονου, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος ενώ βρισκόταν σε δρόμο στην Αγία Φύλα, το όχημα του προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, το οποίο απέκοψε και κατέληξε στον γκρεμό, ύψους περίπου 50 μέτρων.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 20χρονου, ο οποίος σημειώνεται δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE