ΔΙΕΘΝΗ

Βασιλιάς Κάρολος: Βίντεο με το πρώτο του μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια

Βασιλιάς Κάρολος: Βίντεο με το πρώτο του μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια

Με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο του μήνυμα, με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας, μετά τη διάγνωση ότι έχει καρκίνο και την έναρξη των θεραπειών στις οποίες υποβάλλεται τις τελευταίες πέντε εβδομάδες.

Μάλιστα, ενώ από το πρωί είχε γίνει γνωστό τι θα πει, το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βασιλική οικογένεια το απόγευμα της Δευτέρας (11/3). «Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας» ακούγεται να λέει, όπως γράφει και η λεζάντα στη σχετική ανάρτηση που έγινε στο Instagram της βασιλικής οικογένειας.

Το βίντεο με τον βασιλιά Κάρολο:

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο βασιλιάς Κάρολος εξέφρασε τη δέσμευσή του να συνεχίσει να υπηρετεί τη Βρετανία όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις του.

Το μήνυμα αυτό περιλαμβάνεται στο διάγγελμά του για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. Το 615 λέξεων διάγγελμά του είχε ήδη μαγνητοσκοπηθεί και όπως είχε μεταδόσει νωρίτερα η Sun, ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε πως «έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά η σκέψη για το πώς η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή μου - μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας».

Ολόκληρο το βίντεο στο YouTube:

«Τις προηγούμενες εβδομάδες με συγκίνησαν οι σκέψεις και οι ευχές σας για την υγεία μου και εγώ από την πλευρά μου μπορώ να συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλη την Κοινοπολιτεία καθώς συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι» είπε ο Βρετανός βασιλιάς.

Το μήνυμα μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον Κάρολο να φέρεται να στοχεύει να παρευρεθεί στη σύνοδο των επικεφαλής των κυβερνήσεων των κρατών της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα τον προσεχή Οκτώβριο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top