Ούτε ιερό, ούτε… τρίχα - Από τη Μονή Αββακούμ στην Ελλάδα για αποτρίχωση - Βρέθηκε συνδρομή σε σελίδα γκέι πορνό

Ούτε ιερό, ούτε… τρίχα - Από τη Μονή Αββακούμ στην Ελλάδα για αποτρίχωση - Βρέθηκε συνδρομή σε σελίδα γκέι πορνό

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις που αφορούν το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Σύμφωνα με έγκυρες εκκλησιαστικές πηγές του ThemaOnline, πέραν από την οικονομική πτυχή της υπόθεσης με τα διαμερίσματα σε Λεμεσό και Πειραιά και την εξαπάτηση πληθώρας πιστών για οικονομικές ενισχύσεις, οι σεξουαλικές… ενέργειες των δύο μοναχών δίνουν μια «ροζ» διάσταση.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου, ο ένας εκ των δύο μοναχών είχε συνδρομή σε ιστοσελίδα ομοφυλοφιλικού πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο άλλος μοναχός φαίνεται να του έκανε… σκηνές ζηλοτυπίας.

Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται: Ένας εκ των δύο μοναχών όταν ταξίδευε στην Ελλάδα, φέρεται να επισκεπτόταν ινστιτούτο αισθητικής για… αποτρίχωση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου θα τεθούν ενώπιον του εξαμελούς Συνοδικού Δικαστηρίου τα σχετικά τεκμήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE