ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο καταθετικό προϊόν από την Ελληνική Τράπεζα

Νέο καταθετικό προϊόν από την Ελληνική Τράπεζα

Εξετάζοντας τις εξελίξεις και τις συνθήκες της αγοράς, και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει το νέο προϊόν προθεσμιακής κατάθεσης «18 months Euro Fixed Deposit».

Το νέο καταθετικό προϊόν απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις, και αφορά εμπρόθεσμες καταθέσεις διάρκειας 18 μηνών προσφέροντας επιτόκιο 1.5%.

Το προϊόν προσφέρεται για ποσά €20.000 και άνω και αφορά καταθέσεις σε ευρώ. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής αυτόματης ανανέωσης στη λήξη, καθώς και για πληρωμή του τόκου στον λογαριασμό τους κατά τη λήξη της κατάθεσης.

Το προϊόν φέρει υψηλότερο επιτόκιο σε σχέση με τα υπόλοιπα καταθετικά προϊόντα που προσφέρονται από την Ελληνική Τράπεζα.

Διαθέσιμο Διαδικτυακά: Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας (αφορά φυσικά πρόσωπα) μπορούν να προχωρήσουν στη δημιουργία 18 μήνης εμπρόθεσμης κατάθεσης εύκολα και απλά μέσω του Online Banking, όπου η κατάθεση δημιουργείται εξολοκλήρου από διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο.

Βασικό πλεονέκτημα του νέου προϊόντος είναι ότι αφορά καταθέσεις πέραν των €20.000 χωρίς περιορισμό, με σταθερό επιτόκιο, για καθορισμένη χρονική διάρκεια 18 μηνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top