Άγρια ληστεία στην Φθιώτιδα - Εδεσαν δύο ηλικιωμένα αδέρφια, έβαλαν φωτιά στο σπίτι και άρπαξαν χιλιάδες ευρώ

Άγρια ληστεία στην Φθιώτιδα - Εδεσαν δύο ηλικιωμένα αδέρφια, έβαλαν φωτιά στο σπίτι και άρπαξαν χιλιάδες ευρώ

Μια άγρια ληστεία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Λευκάδα Φθιώτιδας.

Τουλάχιστον δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και γάντια, μπούκαραν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος με την 85χρονη αδερφή του αφού πρώτα έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι κόβωντας καλώδια.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, έδεσαν τα δύο αδέρφια με ταινία στα χέρια και στη συνέχεια άναψαν φωτιά στο χαλί του σαλονιού. Υπό την απειλή μεταλλικού κόφτη μετάλλων, τους τοποθέτησαν στο σαλόνι της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ και μία μια τραπεζική κάρτα.

Μετά από τρεις ώρες, οι δράστες αποχώρησαν από την οικία και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο ηλικιωμένοι κατάφεραν να λυθούν στις 7 το πρωί της επόμενης ημέρας και ενημέρωσαν φιλικό τους πρόσωπο, ο οποίος λίγο αργότερα ενημέρωσε τις αρχές στην Σπερχειάδα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE