ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Δίπλαρος στο Podcast  του «T»: Η «Συγνώμη» στους δημοσκόπους για τις Προεδρικές, η συνάντηση με τον 82χρονο και οι «πληγές» του ΔΗΣΥ

Ε. Δίπλαρος στο Podcast  του «T»: Η «Συγνώμη» στους δημοσκόπους για τις Προεδρικές, η συνάντηση με τον 82χρονο και οι «πληγές» του ΔΗΣΥ

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ευθύμιος Δίπλαρος, στο podcast του Themaonline και τον Τάσο Θεοδώρου.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Βουλευτής του ΔΗΣΥ, αναφέρθηκε στις Προεδρικές εκλογές και τις «πληγές» που έμειναν ακόμη ανοιχτές:

«Aπολογούμαι που αμφισβήτησα του δημοσκόπους- Η μεγαλύτερη ήττα του ΔΗΣΥ»

«Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ήταν Πρόεδρος του κόμματος και είχε κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφιος της παράταξης για τις Προεδρικές Εκλογές. Θεωρώ ότι από δικής μου πλευράς, έκανα περισσότερα απ όσα μπορούσε οποιοσδήποτε να φανταστεί, για να στηρίξω αυτή την υποψηφιότητα.

Τη δεύτερη Κυριακή -όταν δεν είχε περάσει ο δικός μας υποψήφιος- ήμουν εξ αυτών που στο πολιτικό γραφείο, ανέφερα ότι είναι δικαίωμα του καθενός να ψηφίσει όποιον θέλει, αλλά να μην εκφράσει οποιοσδήποτε την πρόθεσή δημόσια για το τι θα πράξει, για να μας βοηθήσουν εμάς που βγαίναμε στα κανάλια και έπρεπε να διαχειριστούμε τη μεγαλύτερα ήττα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Μπορούσαν να γίνουν καλύτεροι χειρισμοί τόσο από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, όσο και από τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ώστε να μην οδηγηθούμε στην εκλογική ήττα, που όμοια της ο ΔΗΣΥ δεν ένιωσε. Αναλογούν σε όλους ευθύνες για το κακό αποτέλεσμα.

Έφτασα στο σημείο να αμφισβητώ δημοσιογράφους. Μετανιώνω που αμφισβητούσα επιστημονικά εργαλεία όπως οι δημοσκοπήσεις. Μέχρι και στοιχήματα έβαζα γιατί πίστευα ότι θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Και οφείλω να πω, ότι δεν γνώριζα οτιδήποτε για τις εσωτερικές δημοσκοπήσεις. Αν ήμουν γνώστης των εσωτερικών μετρήσεων, ίσως συμπεριφερόμουν καλύτερα»

«Είμαι θυμωμένος με το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ»

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος μίλησε για το σκάνδαλο της Μονής Αββακουμ που συγκλονίζει το Παγκύπριο:

 «Η ιστορία αυτή μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια και πικρία. Σίγουρα η στάση της Ιεράς Συνόδου και του Αρχιεπισκόπου που θέλησαν να επέλθει κάθαρση, είναι σημαντικό. Δεν θα πρέπει να κλονίζεται η πίστη μας στο Θεό επειδή κάποιοι συμπεριφέρονται κατ’ αυτό τον τρόπο. Είναι μεγάλο σκάνδαλο και είμαι θυμωμένος με όσα συμβαίνουν.

«Πότε ο Κρις Τριανταφυλλίδης θα κάνει ένα θετικό σχόλιο για την νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ;»

Σχετικά με τις επικρίσεις που δέχθηκε από τον Κρις Τριανταφυλλίδη για την επίσκεψη στον 82χρονο, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ήταν απόλυτος:

«Με είχε καλέσει η οικογένεια του και πήγα ως Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής. Γνωρίζω τόσο τον ίδιο όσο και τα παιδιά του. Δεν δημοσιοποίησα εγώ προσωπικά σε λογαριασμό μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποια φωτογραφία. Δηλαδή, δεν κατάλαβα. Έπρεπε να μην τον δω και να τον ακούσω; Αυτός δεν είναι ο ρόλος του Βουλευτή; Στα προβλήματα του κόσμου θα γυρίζω την πλάτη;

Διερωτώμαι για τον κατά άλλα αγαπητό Κρις Τριανταφυλλίδη, πότε θα κάνει επιτέλους ένα θετικό σχόλιο για τη νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ;»

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Αννίτας Δημητρίου στις Προεδρικές Εκλογές του 2028, στέλνει μήνυμα στον Μάριο Πελεκάνο να ξανασκεφτεί την πιθανότητα απόσυρσης της παραίτησης του και αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την οικογένεια του.

Τα δάκρυα για την Αργυρώ και την μοναχή αδερφή του

Η μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο, οι σκέψεις που έκανε ο ίδιος, το θαύμα που έζησαν αμέσως μετά την επέμβαση και η ζωή τους σήμερα.

Τέλος, περιγράφει με δάκρυα στα μάτια τις ώρες λίγο πριν φύγει ο πατέρας του και συγκινείται μιλώντας για την αδερφή του, η οποία είναι καλόγρια στην Ελλάδα και αποτελεί το στήριγμα του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top