Νέο βίντεο από την Μονή Αββακούμ: Eπίδειξη «θαύματος» από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές

Νέο βίντεο από την Μονή Αββακούμ: Eπίδειξη «θαύματος» από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές

Nέο βίντεο από την Μονή Αββακούμ, έδωσε στη δημοσιότητα ο «Πολίτης», το οποίο λήφθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2023 και βλέπουμε τον γέροντα Νεκτάριο να συνομιλεί με μοναχές οι οποίες μετέβησαν στο μοναστήρι για να προμηθευτούν γιορτινά εδέσματα.

Ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος παρουσίασε στις μοναχές το κουτί με τον Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου αναφέροντας ότι μέσα τοποθέτησε βαμβάκι για να μην τρέχει το μύρο έξω. Ενημέρωσε επίσης τις μοναχές ότι το μύρο τρέχει στα κεφάλια των πιστών και για αυτό τον σταυρό το έχει τοποθετημένο σε κουτί.

Το νέο αυτό βίντεο, είναι συνέχεια του χθεσινού. Αφού οι μοναχοί γέμιζαν από παγούρι με μείγμα που παρασκεύαζαν, τη θήκη του σταυρού, στη συνέχεια το παρουσίαζαν ως θαυματουργό μύρο, η μυρωδιά του οποίου τους συνόδευε και έξω από τη Μονή. ,

Ο ηγούμενος, όπως μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει προς το τέλος του βίντεο, υποστηρίζει ότι μυρώνει ο αέρας από το μύρο του Σταυρού με τις μοναχές να τον παρακολουθούν έκθαμβες πιστεύοντας ότι ζουν μια σπάνια στιγμή κατά την οποία επιτελείται μπροστά στα μάτια τους ένα θαύμα.

Δείτε εδώ το νέο βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πολίτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE