Αυτοί οι δρόμοι επηρεάζονται από την Καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό

Αυτοί οι δρόμοι επηρεάζονται από την Καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό

Λόγω της καρναβαλίστικης παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό, την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου, 2024 και ώρα 1μ.μ., με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, θα γίνουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

• Από τα φώτα τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, ο δρόμος θα κλείσει για την κυκλοφορία, από τις 8π.μ., λόγω της συγκέντρωσης των αρμάτων.


• Ακολούθως, από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Απ. Βαρνάβα όπου θα διεξάγεται η παρέλαση, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 1200 μέχρι 2400.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών και δημοτικών τροχονόμων και να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους στάθμευσης του Δήμου Λεμεσού, καθώς και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE