Συναγερμός στις Αρχές - Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα έξω από μηχανουργείο τα ξημερώματα

Συναγερμός στις Αρχές - Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα έξω από μηχανουργείο τα ξημερώματα

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δύο οχήματα στη βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου τα ξημερώματα της Τρίτης, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς, ενώ τρίτο όχημα υπέστη ελαφριές ζημιές.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 1:45 τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία ότι εκδηλώθηκε φωτιά σε οχήματα στην Βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου.

Από την φωτιά καταστράφηκαν δύο οχήματα ενώ τρίτο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα δύο οχήματα που καταστράφηκαν ανήκουν σε μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 49 ετών, ο οποίος στο σημείο διαθέτει γκαράζ επισκευής οχημάτων ενώ το τρίτο όχημα που υπέστη ελαφριές ζημιές βρισκόταν εκεί υπό την φροντίδα παρακείμενου γκαράζ για σκοπούς επισκευής.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται με το φώς της ημέρας να διενεργηθούν εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE