Κακοκαιρία: Πρωτόγνωρες οι εικόνες στην πρωτεύουσα - «Έτρεχε» όλη νύχτα η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία: Πρωτόγνωρες οι εικόνες στην πρωτεύουσα - «Έτρεχε» όλη νύχτα η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Επί ποδός καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, βρίσκονταν δεκατρία συνεργία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, δύο της πολιτικής άμυνας και πέντε συνεργία εθελοντικών ομάδων, προκειμένου να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα τα οποία προέκυψαν εξαιτίας της θεομηνίας που έπληξε χθες το απόγευμα την πρωτεύουσα.

Μέσα σε μία ώρα, η πυροσβεστική δέχθηκε πέραν των εβδομήντα κλήσεων, οι οποίες αφορούσαν ως επί το πλείστον πλημμυρισμένα σπίτια, υπόγεια κατοικιών και άλλα υποστατικά, καθώς και άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων, κυρίως σε Στρόβολο, Λατσιά, Τσέρι και Αγλαντζιά.

Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης, αριθμός οχημάτων ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ζωές.

Κεντρικές οδικές αρτηρίες στην πρωτεύουσα μετατράπηκαν σε ποτάμια, με αποτέλεσμα για αρκετές ώρες να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και την επίλυση των προβλημάτων τα οποία προκλήθηκαν, εργάζονται και συνεργεία των επηρεαζόμενων δήμων.

Στο παρά ένα πρόλαβαν οι Κύπριοι να κόψουν τη μούττη της Σαρακοστής.

Δείτε βίντεο που ανάρτησε το ΡΙΚ:

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE