ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας 8χρονου Αλκίνοου: Τα ποσά των χρημάτων που βρέθηκαν στη Μονή θα μπορούσαν να δοθούν για αναβάθμιση των νοσοκομείων μας

Πατέρας 8χρονου Αλκίνοου: Τα ποσά των χρημάτων που βρέθηκαν στη Μονή θα μπορούσαν να δοθούν για αναβάθμιση των νοσοκομείων μας

«Δεν ξέρω αν στις Μονές ή σε άλλους χώρους λατρείας γίνονται θαύματα. Εγώ δεν είδα. Δεν ξέρω εάν στις Μονές ή σε άλλους χώρους λατρείας γιατρεύονται οι Ψυχές. Εγώ δεν είδα. Αντίθετα, στο Μακάρειο Νοσοκομείο είδα «θαύματα», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Αρτέμης Αρτεμίου, πατέρας του μαχητή Αλκίνοου ο οποίος το 2020 έφυγε από την ζωή από καρκίνο, σε ηλικία 8 ετών.

Ο κ.Αρτεμίου στην ανάρτηση του ανέδειξε το έργο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το προσωπικό, οι γονείς, οι μικροί ήρωες στο Μακάρειο και κάθε νοσοκομείο της Κύπρου , καυτηριάζοντας τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με το Σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ, λέγοντας πως «τα ποσά των χρημάτων που βρέθηκαν στην Μονή θα μπορούσαν να δοθούν για αναβάθμιση των νοσοκομείων μας».

«Είδα πράξεις που προκαλούν θαυμασμό και κατάπληξη. Είδα γονείς να λατρεύουν πρόσωπα σαν θεούς γιατί κατάφεραν το ακατόρθωτο. Είδα γονείς να παρακαλάνε, γονατιστοί και βλέποντας 1 άσπρο τοίχο ή μια ξύλινη πόρτα, για ένα θαύμα, για μια ανατροπή. Είδα σώματα να χάνουν τη ζωή τους άδικα. Είδα τη ζωή να έρχεται σε τούτο τον κόσμο.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πνευματική τροφή είναι ανεκτίμητη. Όμως τα νοσοκομεία μας και οι εργαζόμενοι στον τομέα της ιατρικής αντιμετωπίζουν σήμερα πρωτοφανείς προκλήσεις. Τα νοσοκομεία μας λειτουργούν υπό αντίξοες συνθήκες και με περιορισμένους πόρους.

Τα ποσά των χρημάτων που βρέθηκαν στην Μονή ή που μαζεύτηκαν κατά την περιφορά μιας εικόνας στα χωριά μου προκάλεσαν κατάθλιψη.

Θα μπορούσαν να δοθούν, έστω μέρος αυτών, για αναβάθμιση των νοσοκομείων μας.
Κάνοντας δωρεά στα νοσοκομεία, δεν δίνουμε απλώς χρήματα. Συμβάλλουμε στη διάσωση ζωών, στην αγορά βασικών ιατρικών προμηθειών και στη αναβάθμιση των υποδομών.

Δεν πρόκειται για την επιλογή του ενός έναντι του άλλου, αλλά για την αναγνώριση μιας άμεσης ανάγκης και την ανταπόκριση με τρόπο που μπορεί να κάνει απτή διαφορά».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top