Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν άνδρα 30 ετών να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο 25ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ύψος του Κάτω Σχολαρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE