Είχε στην κατοχή του μαχαίρι 9 εκατοστών και τσιγάρο κάνναβης - Χειροπέδες σε 29χρονο

Είχε στην κατοχή του μαχαίρι 9 εκατοστών και τσιγάρο κάνναβης - Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, μαχαιροφορία, και διάφορα τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 21.3.24. μετά τα μεσάνυκτα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν όχημα στη Βιοτεχνική περιοχή Γεροσκήπου το οποίο οδηγείτο από 29χρονο.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε εντός του οχήματος ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε καπνό αναμεμειγμένο με ίχνη κάνναβης καθώς και ένα μαχαίρι μήκους 9 εκατοστών που καταλήγει σε μυτερή άκρη η κατοχή του οποίου απαγορεύεται.

Ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Επίσης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, σε έλεγχο νάρκοτεστ στον οποίο υποβλήθηκε η ενδειξη ήταν θετική.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE