ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Γάμος αλά «Game of Thrones» προκάλεσε μετατραυματικό στρες στην νύφη - «Ήμουν σαν ζόμπι»

Βρετανία: Γάμος αλά «Game of Thrones» προκάλεσε μετατραυματικό στρες στην νύφη - «Ήμουν σαν ζόμπι»

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε ο γάμος της Βρετανίδας Lucinda Rose καθώς απέκτησε μετατραυματικό στρες. Η γυναίκα δεν είχε ποτέ εμμονή με τον γάμο, μέχρι που δέχτηκε πρόταση από τον αγαπημένο της Ian Brown κατά τη διάρκεια διακοπών στη Ρώμη το καλοκαίρι του 2023.

Μόλις ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια, η μητέρα της δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά και έκτοτε ξεκίνησε η απίστευτη περιπέτεια της.

Γάμος αλά «Game of Thrones»

Σύμφωνα με την The Sun, η Lucinda Rose ξεκίνησε να ακολουθεί λογαριασμούς στα social media με θέμα τον γάμο, κοιτούσε καθημερινά για νυφικά και παρακολουθούσε συναφή θέματα, ενώ η δουλειά της πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Τελικά, έκλεισε ένα ακριβό κτήμα και οργάνωσε έναν θεματικό γάμο εμπνευσμένο από τη διάσημη σειρά Game of Thrones. Συνολικά, ξόδεψε σχεδόν 47.000 ευρώ για έναν παραμυθένιο γάμο, έφτασε με άμαξα στον χώρο, ενώ τρία φορτηγά έφεραν φαγητά για τους 120 καλεσμένους.

«Ήμουν σαν ζόμπι»

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από ταινία, ωστόσο η Lucinda όχι μόνο δεν το απόλαυσε, αλλά δεν θυμάται σχεδόν τίποτα, με εξαίρεση ορισμένες θολωμένες εικόνες στο μυαλό της. «Κοιτούσα βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, ούτε τα πυροτεχνήματα, ούτε τους όρκους. Όλοι χαιρόντουσαν, αλλά εγώ είχα ασπρίσει. Κοιτούσα το κινητό για να σιγουρευτώ πως δεν θα βγούμε εκτός προγραμματισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, υποστήριξε πως βίωσε μετατραυματικό στρες για τρεις μήνες, με την ίδια να αναφέρει ότι «προφανώς δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτό που υφίσταται ένας βετεράνος πολέμου, αλλά ήμουν σαν ζόμπι, έκλαιγα συνέχεια».

Ευτυχώς, με τη στήριξη του συζύγου της Ian και μετά την επίσκεψη σε ειδικό, μπόρεσε να ξεπεράσει τη θλίψη της και πλέον σχεδιάζει να παντρευτεί για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της, αλλά σε κλειστή τελετή, ώστε να την απολαύσει.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top