ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Το βράδυ κρυώνεις, τη μέρα ψάχνεις τον ήλιο – Πού θα πέσουν βροχές - Πότε επιστρέφει η σκόνη

Καιρός: Το βράδυ κρυώνεις, τη μέρα ψάχνεις τον ήλιο – Πού θα πέσουν βροχές - Πότε επιστρέφει η σκόνη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίου καιρού που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Από την Τρίτη, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που οι ψηλές νεφώσεις θα συνεχίσουν να παρατηρούνται. Στις παράλιες περιοχές, ενδέχεται παροδικά να παρατηρηθούν λίγες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα βόρεια παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικές νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα νοτιοδυτικά και στα ανατολικά, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στο δυτικό μισό του νησιού, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στο δυτικό μισό αναμένονται τοπικές βροχές.

Την Τρίτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Από το απόγευμα και μετά, θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top