Μακελειό στη Μόσχα: Ο απολογισμός των θυμάτων της επίθεσης ανήλθε στους 137

Μακελειό στη Μόσχα: Ο απολογισμός των θυμάτων της επίθεσης ανήλθε στους 137

Ο απολογισμός από την επίθεση που διέπραξαν ένοπλοι στο Crocus City Hall στη Μόσχα ανήλθε σε 137 νεκρούς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ανακοίνωσαν την Κυριακή οι ρωσικές αρχές, που ανέφεραν επίσης πως βρήκαν όπλα και πυρομαχικά στο σημείο.

«Η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Έως αυτή τη στιγμή, τα πτώματα 137 ανθρώπων, μεταξύ αυτών τρία παιδιά, βρέθηκαν στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης», επισημαίνει η Ερευνητική Επιτροπή, σε  δελτίο Τύπου.

Μέχρι τώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 62 σοροί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι δύο τυφέκια εφόδου και μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών βρέθηκαν στον χώρο της επίθεσης.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 133 νεκρούς.

Την ίδια ώρα, οι ύποπτοι για την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Ερευνητικής Επιτροπής στη Μόσχα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE