Eργασίες με βαρέα μηχανήματα πλησίον του ΤΑΕΠ ΓΝ Λευκωσίας τη Δευτέρα

Eργασίες με βαρέα μηχανήματα πλησίον του ΤΑΕΠ ΓΝ Λευκωσίας τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, από η ώρα 6:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι θα διεξάγονται εργασίες πλησίον του ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΚΥπΥ στον εξωτερικό χώρο θα χρησιμοποιούνται βαρέα μηχανήματα και γι' αυτό το λόγο έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή όδευση των αυτοκινήτων προς την είσοδο του ΤΑΕΠ.

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερο προσεκτικό και να συμμορφώνεται με τις οδηγίες. Εκφράζονται επίσης απολογίες για τυχόν ταλαιπωρία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.