ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαδόπουλος: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της κατοχής»

Ν. Παπαδόπουλος: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της κατοχής»

Οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της κατοχής και του επεκτατισμού μέχρι την εθνική δικαίωση και την απελευθέρωση της πατρίδας μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης στη Λευκωσία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Η σημερινή ένδοξη επέτειος μας θυμίζει όλους εκείνους που πολέμησαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας αλλά και για την εθνική παλιγγενεσία ολόκληρου του Ελληνισμού», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

«Αυτή η επέτειος», κατέληξε, «μας θυμίζει πως υπάρχει επιλογή και για τον δοκιμαζόμενο κυπριακό Ελληνισμό, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της κατοχής και του επεκτατισμού, μέχρι την εθνική δικαίωση, μέχρι την απελευθέρωση της πατρίδας μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top