ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΜ απαντά για Πελεκάνο: «Ο λαός θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα στις 9 Ιουνίου»

ΕΛΑΜ απαντά για Πελεκάνο: «Ο λαός θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα στις 9 Ιουνίου»

Ο λαός θα κρίνει και στις 9 Ιουνίου θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα και στους επικριτές και σε όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις για την περίληψη του τέως Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ Μάριου Πελεκάνου στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

«Ο λαός είναι εκεί, θα κρίνει και στις 9 Ιουνίου θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα και στους επικριτές αλλά και σε όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Γεάδη απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια δηλώσεών του μετά τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου μπροστά από το οίκημα της ελληνικής Πρεσβείας στη Λευκωσία.

Ερωτηθείς αν η συμμετοχή του κ. Πελεκάνου στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ το ενισχύει ή όχι, ο κ. Γεάδης απάντησε λέγοντας ότι κάθε κίνηση που γίνεται στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, θεωρούμε ότι είναι κατάλληλη για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Απαντώντας σε ερώτηση πώς θα αισθάνονται αν εκλεγεί ο Μάριος Πελεκάνος ή ο Παύλος Ιωάννου, ο κ. Γεάδης είπε ότι το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, προσθέτοντας ότι «εμείς κάνουμε επιλογές ποιος μπορεί να προσφέρει κατάλληλα στην πατρίδα μας».

«Απ’ εκεί και πέρα ο αγώνας που γίνεται είναι συλλογικός, όπως άλλωστε αγώνα κάνουμε ως ΕΛΑΜ και είναι αυτό που μας ανεβάζει στη συνείδηση του κόσμου, ότι πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα βάζουμε το συμφέρον αυτό που προσπαθούμε να προάγουμε ως παράταξη και για αυτό ενισχύεται το ΕΛΑΜ σε καθημερινή βάση», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top