LIKE ONLINE

Χώρισες; - Οι ταινίες που πρέπει να δεις, αντί να στείλεις στον πρώην

Χώρισες; - Οι ταινίες που πρέπει να δεις, αντί να στείλεις στον πρώην

Τέσσερις ταινίες που δεν έχουν καμία σχέση με τον ρομαντισμό που καθόλου δεν θέλεις αυτήν τη στιγμή.

Χώρισες. Και είσαι χάλια. Και δεν μπορείς να σταματήσεις να κοιτάς το κινητό να δεις αν σου έστειλε, ενώ ξέρεις και ότι δεν έστειλε, και ότι δεν πρέπει να στείλεις εσύ. Είναι δύσκολο αλλά το έχεις ξαναπεράσει και ήσουν μία χαρά –απλώς δεν το θυμάσαι τώρα.

Θέλεις να δεις το Notebook και να κλάψεις δίχως αύριο, το Eternal Sunshine of the Spotless Mind και να σου σβήσουν τη μνήμη για να μη θυμάσαι τις καλές στιγμές που, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν πρέπει να ήταν πάνω από πέντε. Σε αυτό εδώ το άρθρο, δεν θα βρεις τις ταινίες που θα σου απαλύνουν τον πόνο, ούτε που θα σου υπενθυμίσουν ότι δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Θα βρεις ταινίες τόσο ενδιαφέρουσες, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον medium ugly άνθρωπο που σε στενοχώρησε.

Promising Young Woman

Αν δεν έχεις δει αυτήν την ταινία, θα τρελαθείς, με την καλύτερη δυνατή έννοια. Η Κάρεϊ Μάλιγκαν υποδύεται την Κάσι και είναι έτοιμη να εκδικηθεί για όσα πέρασε η φίλη της. Και ίσως δεις, χωρίς τα γυαλιά του έρωτα, ότι «το καλύτερο παιδί» μπορεί να είναι άνθρωπος που δεν μπορείς να εμπιστευθείς.

Unfriended: Dark Web

Ένα αγόρι παίρνει καινούργιο λάπτοπ. Πολύ γρήγορα καταλαβαίνει ότι πρώτον, ο παλιός ιδιοκτήτης τον παρακολουθεί διαδικτυακά και, δεύτερον, ότι θα κάνει τα πάντα για να το πάρει πίσω. Για περίπου μιάμιση ώρα, θα έχεις ταχυκαρδία.

Parasite

Αν δεν το είδες το 2019, όταν πήρε το Oscar Καλύτερης Ταινίας, ήρθε η ώρα. Απληστία, ταξικές διακρίσεις και δύο οικογένειες –οι πλούσιοι Παρκ και οι Κιμ, οι οποίοι αναλαμβάνουν την καθαριότητα του πολυτελούς σπιτιού τους.

Satantango ή Το Τανγκό του Σατανά

Μία δραματική ταινία που κρατά 439 λεπτά – δηλαδή σχεδόν επτάμισι ώρες. Υπάρχει και σε βιβλίο, το οποίο αποτελείται από 12 κεφάλαια.

Αφήνουμε την υπόθεση παρακάτω:

«Λένε ότι κάθε βρωμοδουλειά του Θεού την αναλαμβάνει ο Σατανάς, κι αυτοί που τη φέρνουν σε πέρας είναι οι άνθρωποι. Στη γειτονιά μας, ένας παπάς βγαίνει στο προαύλιο της εκκλησίας και θυμιατίζει τον αέρα για να φύγει το covid, κάποιοι αυτομαστιγώνονται στους δρόμους ουρλιάζοντας "δείρτε μας, δείρτε μας", κάποιοι άλλοι τρέχουν δεξιά-αριστερά με φρενίτιδα, κάποιοι ταμπουρώνονται πανικόβλητοι κάτω από τα κρεβάτια τους, κάποιοι άλλοι κλείνουν τα βλέφαρα και γίνονται αγγελούδια στο άπειρο, κάποιοι άλλοι καταγράφουν με σχολαστικότητα τη διαδικασία της παρακμής, και πάει λέγοντας. Συνεπώς, τίποτα πιο επίκαιρο, σήμερα, από έναν χορό: “Το τανγκό του Σατανά”»

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top