Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Τον τρόμο βίωσε χθες γυναίκα, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στην οικία της, στην κοινότητα Ερήμης Λεμεσού, ψάχνοντας για χρήματα.

 

Οι δράστες την φίμωσαν και την έδεσαν, ενώ σε κάποια στιγμή αναχώρησαν από τη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις, φέροντας ερυθρότητα στα σημεία όπου οι δράστες την έδεσαν.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες δεν έχει διαφανεί να έχει κλαπεί οτιδήποτε, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.