Penélope Cruz και Brad Pitt γράφουν κινηματογραφική ιστορία στη νέα καμπάνια Chanel

Penélope Cruz και Brad Pitt γράφουν κινηματογραφική ιστορία στη νέα καμπάνια Chanel

Σε φόρο τιμής στην τέλεια ισορροπία μεταξύ κλασικού και μοντέρνου της εμβληματικής 2.55 τσάντας Chanel, η νέα καμπάνια τoυ οίκου αντλεί έμπνευση από τη γαλλική κινηματογραφική ιστορία. Με ένα αφιέρωμα στην ταινία του Claude Lelouch, A Man and a Woman, του 1966 – μια ιστορία πόθου και επιθυμίας – η καμπάνια φέρνει κοντά δύο είδωλα του κινηματογράφου: την Penélope Cruz και τον Brad Pitt.

«Νομίζω ότι ήταν μια επαναστατική ταινία οπτικά», λέει η Cruz. «Αργότερα μαθαίνουμε πόσο δύσκολο ήταν για αυτούς να τα καταφέρουν, με τόσο μικρό προϋπολογισμό. Νομίζω ότι το συνεργείο ήταν μόνο 10-15 άτομα. Μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο μόνο όταν έχεις το είδος του ταλέντου του. Νομίζω ότι ήταν μια τόσο σύγχρονη ταινία για την εποχή της και θα είναι πάντα. Κάποιοι νέοι άνθρωποι θα ανακαλύψουν αυτήν την ταινία και θα πουν, «Θεέ μου, είναι τόσο ωραία και τόσο μοντέρνα.» Ταυτόχρονα, είναι πολύ βαθύς ο τρόπος με τον οποίο ο Claude αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία αγάπης. Δεν είναι μόνο ότι είναι τόσο πλούσιο οπτικά, έχει τόσα πολλά επίπεδα. Είναι απλά μια υπέροχη ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE