Επεισοδιακή καταδίωξη: «Μπούκαρε» σε οικία και τον αναγνώρισαν οι γείτονες - Χειροπέδες σε 23χρονο

Επεισοδιακή καταδίωξη: «Μπούκαρε» σε οικία και τον αναγνώρισαν οι γείτονες - Χειροπέδες σε 23χρονο

Χειροπέδες σε 23χρονο, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, πέρασε το απόγευμα η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία πολίτη, ο οποίος αντιλήφθηκε άγνωστο πρόσωπο εντός της οικίας του.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 17:00, λήφθηκε πληροφορία από πολίτη, ότι άγνωστο πρόσωπο βρισκόταν εντός της οικίας του και ότι κάλεσε σε βοήθεια γείτονες, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον αναγνώρισαν ως καταζητούμενο πρόσωπο, από φωτογραφία που δημοσίευσε η Αστυνομία.

Περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού έφτασαν στην σκηνή και με υποδείξεις των πολιτών, ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην αυλή κατοικίας.

Όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από την οικία κλάπηκε ένα ρολόι, το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή, ενώ σε σωματικό έλεγχο στον ύποπτο, φέρεται να εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.