Αεροδρόμιο Λάρνακας: Κατάπιε σκευάσματα με κοκαΐνη για να περάσει τον έλεγχο - Χειροπέδες σε 24χρονη

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Κατάπιε σκευάσματα με κοκαΐνη για να περάσει τον έλεγχο - Χειροπέδες σε 24χρονη

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με της Τελωνειακές Αρχές, για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω αεροδρομίων, ανακόπηκε χθες το πρωί για έλεγχο, γυναίκα ηλικίας 24 ετών, η οποία αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τρίτη χώρα.

Διενεργήθηκε έρευνα στην αποσκευή της χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο, ενώ στη συνέχεια η ίδια φέρεται να ανάφερε ότι έχει στο σώμα της σκευάσματα τα οποία περιέχουν κοκαΐνη.

Ακολούθησε ακτινολογικός έλεγχος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αριθμό ξένων σωμάτων στο σώμα της και κρατήθηκε για παρακολούθηση.

Η γυναίκα συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE