Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Έκλεψαν καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψαν πασσάλους - Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο

Στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 49 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό τετραήμερη κράτηση άντρας ηλικίας 33 ετών, οποίος συνελήφθη στις 29/3/2024.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, ενώ έγινε και αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Επισκοπής και Λάνιας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE