Ινδοί μετέτρεψαν αμάξι σε ελικόπτερο για να το νοικιάζουν σε γάμους – Η αστυνομία το κατάσχεσε

Ινδοί μετέτρεψαν αμάξι σε ελικόπτερο για να το νοικιάζουν σε γάμους – Η αστυνομία το κατάσχεσε

Η ινδική αστυνομία κατάσχεσε ένα αυτοσχέδιο αυτοκίνητο από δύο αδέλφια, τα οποία το είχαν τροποποιήσει ώστε να μοιάζει με ελικόπτερο, σε μια προσπάθεια να βγάλουν χρήματα νοικιάζοντας το σε γαμήλια πάρτι.

Οι Ishwardin και Parmeshwardin Prajapati ξόδεψαν σχεδόν 3.000 δολάρια για να συνδέσουν μικρά πτερύγια ρότορα στην οροφή του αυτοκινήτου και να κατασκευάσουν μια μεταλλική ουρά παρόμοια με ελικοπτέρου.

Οι εκτεταμένες τροποποιήσεις διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες σε ένα εργαστήριο στο βόρειο κρατίδιο Uttar Pradesh, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα αδέρφια σχεδίαζαν να χρεώνουν 5.000 ρουπίες (55 περίπου ευρώ) την ημέρα σε νεόνυμφα ζευγάρια, παρέχοντας έναν ξεχωριστό τρόπο μεταφοράς τις ημέρες του γάμου τους.

Ωστόσο, τα σχέδιά τους ναυάγησαν όταν η αστυνομία κατάσχεσε το «car copter» την ώρα που το πήγαιναν για βάψιμο.
Το όχημα κατασχέθηκε για μη τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και μη εγκεκριμένες τροποποιήσεις, ανέφερε το ειδησεογραφικό δίκτυο India Today.

Τα αδέρφια πλήρωσαν πρόστιμο 2.000 ρουπίες, ενώ το αυτοκίνητο τους επιστράφηκε με τον όρο να αφαιρέσουν την ουρά του ψεύτικου ελικοπτέρου.

Πηγή: AFP/ertnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE