Βρυξέλλες: Τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε δέντρο – Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τους τραυματίες

Βρυξέλλες: Τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε δέντρο – Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τους τραυματίες

Τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 33 ξένοι πολίτες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσέκρουσε σε δέντρο κοντά στο κανάλι στις Βρυξέλλες.

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες σχετικά με τους τραυματίες. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής σε δήλωση που μεταδόθηκε από RTL κάνει λόγο για 33 επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι πέντε έχουν τραυματιστεί πιο σοβαρά και έχουν διακομισθεί σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Επίσης, επισημαίνει ότι φέρουν τραύματα στο κρανίο, το πρόσωπο και τον θώρακα, ενώ δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό. Ωστόσο, άλλα βελγικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για δέκα τραυματίες εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά. Άγνωστες παραμένουν οι εθνικότητες των τραυματιών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE