ΠτΔ: Κάλεσε έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - Εξετάζονται τρόποι ανακοπής των μεταναστευτικών ροών

ΠτΔ: Κάλεσε έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - Εξετάζονται τρόποι ανακοπής των μεταναστευτικών ροών

Συνέρχεται εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, με θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό.

Μετά τις χθεσινές μεταναστευτικές ροές, οι οποίες άγγιξαν τους 476 μετανάστες , ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας .

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη πρωί (04/04) θα συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άμυνας, Κυβερνητικός Εκπροσώπου, η Υφυπουργός για Ευρωπαϊκά Θέματα, ο Γενικός και Βοηθός Γενικού Εισαγγελέα και οι Αρχηγοί της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΚΥΠ.

Στόχος να εξεταστούν τρόποι ανακοπής των μεταναστευτικών ροών, οι οποίες αυξήθηκαν μετά την τρομοκρατική επίθεση της 7η Οκτωβρίου, όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, Κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ.Λετυμπιώτης τόνισε ότι οι αφίξεις παράνομων μεταναστών από τις χώρες τις Αφρικής έχουν μηδενιστεί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, σε σχέση με την κατηγορία που αντιμετώπιζε, για μη παροχή επαρκούς δείγματος σε έλεγχο αλκοτέστ, τον Ιανουάριο του 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE