Άνδρας τραυματίστηκε μετά από γεωργικές εργασίες στην Επ. Λεμεσού – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άνδρας τραυματίστηκε μετά από γεωργικές εργασίες στην Επ. Λεμεσού – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε ένας τραυματίας, μετά από γεωργικές εργασίες, σε χωριό στην Επαρχία Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, το περαστικό σημειώθηκε στο χωριό Μονάγρι, γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο άνδρας παγιδεύτηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου και βοήθησαν τον άνδρα να αποπαγιδευτεί.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει, μέχρι στιγμής, άγνωστη.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE