Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων σήμερα - Ποιος ο λόγος

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει το κοινό ότι, μέσα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της με στόχο την ετοιμότητα σε επίπεδο εναλλαγών, σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00, θα διεξαχθεί άσκηση διάσωσης στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Μακρή, στη συμβολή της οδού Καλαμών με Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.


Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι θα υπάρξει κινητοποίηση Πυροσβεστικών Οχημάτων και δραστηριότητα πυροσβεστών κατά την πιο πάνω ώρα και ημερομηνία και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι δύο μοναχοί, Νεκτάριος και Πορφύριος, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά στην οικονομική πτυχή του σκανδάλου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE