Για ποια ευημερία των ζώων μιλάτε;

Για ποια ευημερία των ζώων μιλάτε;

Παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων - εγκαταλελειμμένων ζώων η 4η Απριλίου και κάθε χρόνο, βλέπουμε το ίδιο σκηνικό, να επαναλαμβάνεται.

Κόμματα, ή εκπρόσωποι κομμάτων τρέχουν σε καταφύγια ζώων, για να δηλώσουν μπροστά από τις κάμερες πόσο νοιάζονται για τα καημένα τα ζώα.

Εκείνες τις ψυχές που ταλαιπωρούνται, κακοποιούνται από ανθρώπινα χέρια. Τα καταφύγια είναι υπερπλήρη.

Μικρόσωμα, μεγαλόσωμα, νεαρά, ηλικιωμένα, όλα σε κλουβιά περιμένοντας ένα χάδι, λίγη αγάπη. Δήμοι, Κοινότητες, η ίδια η πολιτεία παραμένει απαθής, εδώ και χρόνια.

Υποσχέσεις επί υποσχέσεων για δημιουργία περιφερειακών καταφυγίων με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, αλλά το κυριότερο είναι οι προεκλογικές υποσχέσεις για διορισμό Επιτρόπου, για την ευημερία των ζώων.

Στη βουλή συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, γιατί ο καθένας εξυπηρετεί τον δικό του σκοπό.

Τόσα χρόνια, δεν καταφέραμε να λύσουμε το ζήτημα της σήμανσης. Των αυστηρών- αποτρεπτικών τιμωριών για την κακοποίηση των ζώων.

Τη δημιουργία Αστυνομίας ζώων,που σήμερα βρίσκεται κάτω από το τμήμα μικροπαραβάσεων- αν είναι δυνατόν-Με ανύπαρκτα πρωτόκολλα.

Έτσι δείχνουμε τον πολιτισμό μας...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE