Νικητής στο τζακ ποτ του Powerball στις ΗΠΑ κέρδισε 1,3 δισ. δολάρια

Νικητής στο τζακ ποτ του Powerball στις ΗΠΑ κέρδισε 1,3 δισ. δολάρια

Πλούσιος μόλις με 2 δολάρια έγινε ένας υπερτυχερός από το Όρεγκον, που κέρδισε στο τζάκποτ του Powerball πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, το όγδοο μεγαλύτερο ποσό στην αμερικανική ιστορία.

Η κλήρωση στο Powerball έγινε σήμερα το πρωί, Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι λευκές μπάλες 22, 27, 44, 52, 69 και η κόκκινη μπάλα Powerball 9. Η κλήρωση είναι η 41η από τότε που ο τελευταίος νικητής του Powerball κέρδισε το τζακποτ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Το δελτίο των 2 δολαρίων με τους σωστούς έξι αριθμούς απέβη «χρυσό» για τον νικητή, καθώς η προσπάθειά του είχε πιθανότητες μόλις μία στις 292,2 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει πως το τελικό ποσό πολλαπλασιάζεται και το τζακποτ είναι μεγαλύτερο.

Από το βραβείο των περίπου 1,3 δισ. δολαρίων μπορεί είτε να εισπραχθεί με ένα εφάπαξ ποσό ύψους 608,9 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι μια αρχική καταβολή που θα την ακολουθήσουν 29 ετήσιες καταβολές χρημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE