Υπό τριήμερη κράτηση 28χρονος: Επιχείρησε να ταξιδέψει για την Γαλλία με ταξιδιωτικό έγγραφο κάποιου άλλου

Υπό τριήμερη κράτηση 28χρονος: Επιχείρησε να ταξιδέψει για την Γαλλία με ταξιδιωτικό έγγραφο κάποιου άλλου

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 6 Απριλίου παρουσιάστηκε στις αναχωρήσεις του διεθνούς αεροδρομίου Πάφου άντρας, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για την Γαλλία με ταξιδιωτικό έγγραφο, όχι πλαστό, το οποίο όμως δεν ανήκει στον ίδιο. Ο 28χρονος ύποπτος, αιτητής πολιτικού ασύλου, συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του για τη συλλογή στοιχείων από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.