ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός Κύπριος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη: Φίλοι του τον εντόπισαν αναίσθητο στο σπίτι του

Νεκρός Κύπριος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη: Φίλοι του τον εντόπισαν αναίσθητο στο σπίτι του

Τραγωδία στην Ελλάδα , με Κύπριο φοιτητή, ο οποίος έχασε την ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 19χρονος φοιτητής δεν έδωσε σημεία ζωής , ούτε απαντούσε τα τηλέφωνα φίλων και οικογένειας με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να τον ψάξουν.

Η ανησυχία εντάθηκε , όταν οι φίλοι του δεν τον εντόπιζαν ενώ γνώριζαν ότι θα ψήφιζε στις σημερινές εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Θεσσαλονίκης. 

Οι συμφοιτητές του, έσπευσαν στο σπίτι που έμενε και όταν διαπίστωσαν ότι δεν απαντά, κατάφεραν να μπουν μέσα, όπου και τον αντίκρισαν αναίσθητο χωρίς παλμό.

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ενώ , από την έρευνα των αστυνομικών, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας. 

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από φοιτητές στην Θεσσαλονίκη, καθώς η εκλογική διαδικασία είχε διακοπεί λόγω του τραγικού συμβάντος

Η οικογένεια του στην Κύπρο, ενημερώθηκε από τις Ελληνικές Αρχές για τον αιφνίδιο θάνατο του 19χρονου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν σαν αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς.

Περισσότερο φως στα αιτία θανάτου του φοιτητή αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top